FELHÍVÁS – RAJZPÁLYÁZATAktív állampolgárság erősítése a tiszalúci fiatalok körében

2022-3-HU01-KA154-YOU-000103109

A Bakcsó Természetjáró, Természetvédő, Kulturális és Szabadidősport Egyesület Föld Napja alkalmából rajzpályázatot hirdet óvodások és általános iskolások számára „Egy Föld van csak – Vigyázzunk rá együtt!” címmel.

Téma:

  • Növények, állatok, tájak
  • Természetvédelem, környezetvédelem, fenntarthatóság
  • Újrahasznosítás a mindennapokban

Pályázni kizárólag olyan saját alkotásokkal lehet, amelyet más pályázatra még nem nyújtottak be.

Korcsoport:

  • óvodás
  • alsó tagozatos
  • felső tagozatos

Információk:

A4 vagy A3 méretű, tetszőleges szabadkézi technikával (ceruza, zsírkréta, pasztellkréta, vízfesték/akvarell, tempera, stb.) készült alkotásokkal lehet pályázni. Egy pályázó egy pályaművet küldhet be. Az elkészült alkotásokat személyesen, vagy postai úton kérjük eljuttatni a Tiszalúci Óvoda székhelyére (3565 Tiszalúc Gyöngyvirág utca 1/a) lezárt borítékban, amely a pályamű mellett tartalmazza a Pályázati adatlapot. A pályaművek hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, lakcímét, korcsoportját. Nevezési díj nincs.

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a résztvevők rendelkezzenek Tiszalúcon bejelentett állandó lakcímmel, valamint, hogy a szülők hozzájáruljanak kiskorú gyermekük megadott személyes adatainak kezeléséhez a csatolt Pályázati adatlap kitöltésével és beküldésével.

Beadási határidő:

Értékelés:

A pályaműveket a kiíró által felkért bíráló bizottság értékeli és a fenti három korosztályban választja ki a nyertes műveket. Korosztályonként az első három helyezést elért pályázót díjazzuk. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben a díjazás során ettől eltérjen.

Díjazás:

I. hely: 7.500 Ft értékű ajándékcsomag
II. hely: 5.000 Ft értékű ajándékcsomag
III. hely: 2.500 Ft értékű ajándékcsomag

Eredményhirdetés:

2024. április 20. (szombat)

A nyerteseket e-mailben értesítjük, és a nyertesek listáját, valamint a nyertes képeket közzétesszük a Bakcsó Természetjáró, Természetvédő, Kulturális és Szabadidősport Egyesület honlapján és közösségi média oldalain.
A pályázatra készített alkotásokat kiállítjuk elsőként a IV. Föld Hete Rendezvényen 2024. április 20-án a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtárban

A pályázaton való részvétellel a pályázó hozzájárul, hogy a pályaműveket a Bakcsó Természetjáró, Természetvédő, Kulturális és Szabadidősport Egyesület kiadványaiban, közösségi oldalain, honlapján a készítő nevét feltüntetve szabadon, szerzői jog érvényesítése nélkül felhasználhassa.

Kattins a JELENTKEZÉI LAPra és töltsd le, majd nyújtsd be a rajzoddal a fent megadott határidőig.